sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Self control

I'm back in Turku!


Good breakfast tea

Vietin erittäin hupaisan viikon Kokkolassa, josta kertoo esim se, että viime yönä nukuin kevyet 14h yöunet. Minkäs sille voi, että on liian hauskaa, eikä kerkeä nukkumaan. :D

Tänään ajattelin aloittaa supertehokkaan salitreenin ja pyrkiä saamaan aikaan oikeasti tuloksia ja näkyvää muutosta kropassa. En halua isoja lihaksia, vaan rasvaprosentin pienemmäksi ja sitä kautta lihasta tilalle. Eli thaikkukilot pois ja kiinteämpi kroppa kaikinpuolin! Otin kevyen aloituksen salin osalta Kokkolassa ja kävin kahdesti siellä totuttelemassa kroppaa treenaamiseen. Mut on kyllä niin tehty liikunnanharrastajaks, etten tiedä mihin kuluttaisin kaiken ylimääräisen energian muutoin.Olen myös tarkkaillut syömisiäni entistä tarkemmin ja yrittänyt lisätä kasvisten ja proteiinin osuutta ruokavaliossa. Miks hemmetissä kaikki herkut on puhdasta hiilihydraattia t. irttarihamsteri ja miks juotavia hiilareita on niin kovin vaikea vältellä t. cokisaddikti.


Erityisesti selkälihaksia haluan parantaa itselläni. Selän paljastavat paidat ovat kesällä niin upeita, että tavoite on nyt asetettu. :)

My new fitness goal for my back! ;) Perfect!Some traditional back workouts
THE GOAL! Gorgeous!
(Workout pics from Pinterest)


A couple of photos from Kokkola

Me and mama shopping in Aukia

Crazy friends in English Pub


Workout at Rok fitness center


Donuts for papa from Arnolds


Sabe lifting weights 
Angry morning face as someone woke me up too early!


Me and an old jumper from a bus trip from NY to Washington D.C 


Soi mun päässä // Marsq

2 kommenttia:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!