keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Keep calm and spring will come

Kuinka siistiä oli käppäillä kaupungilla, kun vaatekauppoihin oli saapunut ihania kevätuutuuksia ja muutenkin joka paikassa oli pastellivärejä ja neonia ripoteltuna sinne tänne! Ihanaa!! Muutenkin oli sellainen kevään tuoksu ilmassa, lumi suli ja ihmiset eivät näyttäneet yhtä ärsyyntyneiltä ja väsyneiltä. Voi halleluja, etten kestä tätä talvea sitten ollenkaan. Aamuisin ei meinaa päästä sängystä ylös, kun on niin pimeää joka puolella.
Mulla on 17 päivä synttärit, niin pitäisi löytää jotain kivaa päällepantavaa ja käväisinkin pikaisesti muutaman perusliikkeen tänään läpi, mutta mitään kivaa mekkoa ei ainakaan sattunut silmiini!
Olen kovasti rakastunut punaisiin mekkoihin lähiaikoina, lieneekö inspiraatio lähtenyt tästä Rihannan Grammy Awardsien upeasta lookista. Siis mieletön leidi!


I'm inspired by red dresses at the time.
 I'm having birthday at 17th and should find something special to wear then.
Maybe some red dress.. ? ;)

Olen myös hullaantunut tipunkeltaisesta, pinkistä, mintusta ja kevyista materiaaleista kuten organzasta tai silkistä! Ostin juuri H&M:lta uudet kirkkaan keltaiset urheilurintsikat ja rakastan niitä ahh. <3 H&M:lle oli muutenkin tullut kaikkia supersöpöjä uutuuksia mm. tuoksukynttilöitä ja niitä ihania monivärisiä pikkupurnukoita; huulirasvoja, vartalotuoksuja, huonetuoksuja yms.


I love it when spring clothes and everything colorful have arrived in shops lately! <3 It has a really positive impact on me!!

H&M and Gina Tricot


Spring inspo from H&M and Shopbob
Lopuksi äärimmäisen kaunis paita Bubbleroomilta - Marjo -

7 kommenttia:

 1. I absolutely love your blog! Specially the photos because they are so artistic and creative. So detailed that I really enjoyed browsing your blog. I followed you on GFC and BlogLovin'! Hoping you can come by mine too :) Thank you for this post! I can't wait to read more of your posts. More power to you!

  XOXO
  Your new follower,
  www.MusingsofaMakeupMaven.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your lovely comment! I sure will visit your blog too! <3

   Poista
 2. Unos colores geniales!!!

  http://stylearua.blogspot.com.es

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!