keskiviikko 6. helmikuuta 2013

If you offer salvation, I will run into your arms

Eilen oli niitä päiviä, ettei mikään onnistunut sitten millään. Aamu alkoi sillä, että tipuin sängystä seitsemän aikaan, eikä siinä nyt kyllä sellaisen rysähdyksen jälkeen ainakaan uni enää tullut. Tein aamupalasmoothien, josta tuli jostain syystä pahaa. Yritin tehdä koulutehtäviä, mutta jotenkin en vaan millään saanut keskityttyä, joten tein nahkakengille suojakäsittelyn ja siivoilin kaikkea mahdollista. Sitten sain puhelun ja kutsun erääseen mielenkiintoseen työhaastatteluun joskus ensi viikolla. Siinä olikin päivän paras kohta ehdottomasti, koska siitä se alamäki vasta alkoikin.

Aloitin tilastotieteen palautustehtävien teon koneella ajoissa ja pääsin oivaan alkuun, kunnes Kippe ja Kimbe sanoivat lähtevänsä salille ja ajattelin lähteä messiin. Otin taskuun lopulta liian vähän rahaa mukaan ja jouduin vihaisena ja pettyneenä kävellä takaisin kotiin. Kaiken huippu oli se, että urheilutalon tiskin taakse oli eksynyt maailman vihaisin ja tympein asiakaspalvelija, jota on kuunaan nähty. Voi jessus oikeesti. Vieläkin sensuroidusti esitettynä kismittää ihan vietävästi. No eipä muuta voikaan odottaa noin väljähtäneeltä paikalta kuin Kokkolan Urheilutalo. Kiitos ja hei tästä hyvin lyhyeksi jääneestä uudelleen lämmityksessä olevasta tuttavuudesta.

Ja tosiaan ne tehtävät olisikin pitänyt palauttaa jo 18.00 eikä 23.00 niinkuin luulin, että menipä siinäkin tehty työ hukkaan. Huoh....


Mutta tänään oli kiva päivä! Mentiin aamupäivästä Tompan kans kattoon salibandyä, sitten salaattilounaalle ja kahville kunnes Ellu tuli ja mentiin vielä uudestaan kahville Ellun kans.
Löysin myös varastosta vatsalihaspenkin, millä tulikin tehtyä aika päheä iltatreeni! ;)
Olen myös kokkaillut kaikkea herkullista ja hitusen perinteistä terveellisempää nyt parina päivänä. 


Bacon- chicken- pear salad with mozzarella and halloumi cheeseTuna- onion- sundried tomato pizza, with low carbs base. Yummy!  

Healthy quark pancakes for breakfast! Low in carbs and high in protein!Ja lopuksi erittäin näppäräksi pintakuivuuden estäjäksi ja meikin pohjustajaksi bongattu tuote mamalta!
Suosittelen kovasti, koska ihoon tulee kiva mattapinta ja tuntuu oikeasti poistavan pintakuivuutta. Huomasin sen sillä, kun tulin reissusta, niin mun naama tuntui kuoriutuvan kokonaan pois kaikesta kuivuudesta ja ilmaston vaihdosta, mutta heti tätä käytettyäni hilseily loppui kuin seinään! Good skin moisturizer from Lumene- Marjo -

14 kommenttia:

 1. The cake topping looks yummy. But the cake looks burnt. Is it?

  XX, IamJenniya

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha it was not burned, just the shadow making it look like it! :D

   Poista
 2. Thanks for sharing such a nice interesting post! I'm following you right now, hope you will do same!
  Have a happy time!

  Best wishes, Alexandra
  www.svetusvet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you! <3 I'm gonna check out your blog too!!

   Poista
 3. Voi miten herkullisen näköisiä ruokia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah kiitos :D ulkomuoto ei välttis ole mitä parhain, mutta maku ainakin!;)

   Poista
 4. Toi pizza ei näytä kovin hyvältä...:D mutta salaatti kyllä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah sentään maistu hyvältä!!: D

   Poista
 5. Hey dear!
  I like your posts sweety! I like your blog a lot! This is my first visit here but definitely not the last :) Check out my blog if you have a free minute :)Would you like to follow each other?xx
  Wish you a nice week!
  VIEWRAMA

  my
  fashion blog

  VastaaPoista
 6. Absolutely love your blog ^_^

  Follow each other?
  Follow me via GFC : http://kalapalette.blogspot.in/
  Facebook : http://www.facebook.com/Kalapalette

  Kindly let me know where all you are following and I will return the favor.

  Spread some love.

  Apurva
  http://kalapalette.blogspot.in/

  VastaaPoista
 7. Ok your food looks way better than mine, I'm going to have to invest in a new camera or something or could just be that the food in your country is just fresher and more beautiful than that in the US. I noticed that on my trip to Italy that a lot of the foods were very fresh and everything is cooked and presented so nicely makes it taste better when it's pretty.
  www.caseyslife365.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha I dunno if they look that good but tasted fantastic anyway! ;))

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!