tiistai 15. tammikuuta 2013

Sisustusunelmia


Mulla olis ollut lento 17 päivä, mutta tuli vähän muutoksia suunnitelmiin, enkä halunnut vielä lähteä. Eilisestä asti oon säätänyt kaikkea matkustamiseen liittyen ja olin aamulla aivan paniikissa, kun Kilroyn yhteyshenkilöni oli jossain tavoittamattomissa eilisestä lähtien. Katselin jo lentoja Bangkokiin ja mietin bussikyydityksestä lähtien menotapoja huomiselle, mutta onneksi sainkin suunnitelmiin haluamani muutoksen ja JEE sain siirrettyä lentoni vasta 29 päivä takaisin Suomeen, eli vielä vähän lisää rentoutumista, vaikka olenkin tehnyt jopa koulutehtäviä ahkerasti viime päivinä. Taas ei voi kuin kiittää Kilroyta mielettömän hyvästä asiakaspalvelusta äkkipikaiselle asiakkaalle. Täytyy erikesen mainita, että oon kyllä ollut todella tyytyväinen heihin!
Mulla on ollut tänään äksypäivä varmaan osittain siitäkin syystä, että sain TAAS nuhan... Haluan aamulenkille ja salille nythetinyt!!


I'm gonna fly back to Finland on January 29th. I miss our home and would soon like to move to some apartment with my bf, but before that I have to live somewhere a couple of months and study hard till he comes back. Sigh... :D

Olen katsellut tänään ihania vaateuutuuksia kaikilta nettisivuilta ja varsinkin värikkäät salivaatteet on pesiytyneet mielen perukoihin. Myös H&M home puolelle oli tullut aivan superkivoja uutuuksia ja tekisi mieli tilata jokainen suloinen pieni purnukka sieltä! Olen oikea purnukkahamstraaja, mutte ne on vaan niin kivoja musta. :D Purnukat!
Oikeasti odotan jo vähän Suomeen pääsyä, että saa palata tuttuun rytmiin ja pääsee nukkumaan omaan sänkyyn. Meidän sänky on täällä muuten törkeän kova ja vuorotellen molempien selät ovat kipeät. Hyvä syy lähteä tuohon viereen hierontaan, kuten Jake teki tänä aamuna. ;) Muutan pian mitä luultavammin erään tutun kämppikseksi pariks kuukaudeks Turun keskustaan ja sitten ehkä joskus Jake tulee takaisin Suomeen ja päästään jonkinlaiseen normaaliin elämänrytmiin kiinni. Onhän tää näin paljon hauskempaa ja jännempää toki, mutta kaikkeen kyllästyy.


Mulle on iskenyt pienoinen sisustusinto ja haluaisin heti nätin kodin, jota pääsis vähän sisustamaan mielensä mukaan. Tarpeellisia hankintoja ois tällä hetkellä mielessä muutamia tiettyjä.

Makkariin kattolamppu kuten tämä kaunis Icarus Light tai vaikka Kartellin Bloom

Tummaa puuta oleva lipasto
Lisää laadukkaita pyyhkeitä, esim hyväksi todettuja Lexington pyyhkeitä Stockalta.
Uusi kahvinkeitin, tietenkin nätti sellainen
Ja kestäviä kauniita lakanoita vaikka Lexingtonilta


Huippua, että oma sisustusmaku on alkanut selkiytymään ja harvoin tulee enää tehtyä harha-askelia sen saralla. Alla olevat kuvat on aivan niin mua. En tykkää värikkäästä, en liian valkoisesta, enkä missään nimessä liian mustasta. Neutraalia pienillä yksityiskohdilla ja etnisillä vivahteilla on täydellisyyttä kertakaikkiaan.

From Pinterest// Marjo

12 kommenttia:

 1. nice post

  http://www.ollyvialaura.blogspot.com/2013/01/lazy-day.html

  VastaaPoista
 2. Oh so gorgeous pictures,honey!!
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com

  VastaaPoista
 3. great post, nice pics

  www.lessismoreblog.com

  VastaaPoista
 4. sooo inspiring inspo!

  http://www.lovelittlelulu.com

  VastaaPoista
 5. Lovely pictures!!

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. love this so much! can't wait to read more! keep it up girl!

  love, rach.
  www.so--hi.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. I loove this photos ; )
  I have to study hard too but I haven't motivation ; )
  http://inkaastyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. I like this post so much: these pictures are wonderful!
  What about following each other? Cosa mi metto???

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!