sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Scuba diving againEilen oli üüberhauska päivä jälleen kerran! Jake ilmoitti edellisenä iltana, että bookkasi mut sukeltaan Phi Phille ja herätys aamulla 6.15, joten eipä siinä hirveenä auttanut kuin mennä aikaisin nukkumaan. Suunnattiin aamulla varaston kautta botskille ja nokka kohti Phi Phin saaria. Uudet suomituttavuudet Jani ja Saija tulivat kans sukeltaan meidän kans ja pidettin hirmu hauskaa koko poppoo.

We headed scuba diving again to Phi Phi Islands. We had super cool and the diving was amazing!! Saw a turtle and many fish. :) This was the first time I was diving with my bf!!


Packing my gear

Me jumping to the sea

Me being happy :D

Aurinko lämmitti kivasti takaraivoa ja pulahdettiin aaltoihin. Pääsin ekaa kertaa virallisesti sukeltaan Jaken kans ilman mitään taitoharjoituksia tai muuta epämääräistä säätämistä, ja saatiin vaan leijailla vedenpinnan alla vapaasti mä, Saija ja joku venäläinen äijä seuraten Jakea. Tehtiin kaks sukellusta, nähtiin kilppareita ja käytiin lähes 20 metrissä. HYI ja HUI olisin kyllä aiemmin ajatellut. Minä sukeltamassa melkeen 20 metriin NO WAY! Mut ei se enää tunnu siltä ja alkukankeuskin hävis samantien.

Me and Saija at the bottom


Me looking like an idiot :D


TURTLE <3 and a puffer fish at the background

JJ Leading

My mask was too big and leaked all the time, but I didn't mind ;)


Lopuksi pieni näyte Jaken GoPro- kamerasta, jolla voi kuvata FullHD-videoita ja ollaan esim kuvattu kaikki nämä vedenalaisjutut! Suosittelen ostamaan, jos tarvitte erittäin pientä ja näppärää reissukameraa!


Kyllä hienointa on tehdä ja kokeilla asioita, jotka alussa jännittävät, mutta jossain kohtaa aina hoksaa, että tavallisten pulliaisten touhuja nämäkin ovat. Ehkä siks haluan aina kokeilla uusia lajeja ja aktiviteetteja. Perhoset vatsassa on paras tunne ikinä, vaikka sillä hetkellä haluaisi äkkiä juosta karkuun ja kovaa. Koko homman idean hoksaa aina vasta jälkikäteen. Sama koskee tenttejä, esiintymisiä ja kaikkea, joissa on omat taidot koetuksella.XX,
Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!