perjantai 18. tammikuuta 2013

Puppies and shopping

Pyörittiin eilen Sofin ja Mikon kans parissa ostoskeskuksessa ja käytiin hakemassa mulle viisumiin lisäaikaa Thai immigrationista. Siinä muuten vasta korruptoitunut paikka, kun porukkaa lappasi sisään milloin minkäkin konjakkipullon kanssa.

Big C ja Tesco Lotuksesta ei löytynyt muutakuin paikallista kosmetiikkaa, koska vaatteet ja kengät ovat suoraan kuin 70-luvulta. Siis aivan hirveitä kolttuja ja muovikoposia, not for me. :D

Päivään sisältyi myös eräs erityisen kiva tapahtuma, kun käytiin katsomassa Benin koiranpentuja ja kahvilaa. Ben on täällä laulajana välillä Echossa ja välillä Sawasdee-ravintolassa. Koiranpennut on kyllä yks hellyyttävimmistä asioista koskaan ja tulen aina hyvälle tuulelle, kun sellaista pientä pullukkaa pääse silittämään.


Random traffic lights in Krabi town

We went to see Ben's cute mixed breed puppies <3

Yesterday I ate chicken coconut curry in Luck Yim

Inhottava nuha tekee mut väsyneeks ja tuntuu, et pää räjähtää, joten ostin avuks alta löytyvän tiikeri balsamin tyylisen nesteen, joka parantaa pääkipua, hyttysten puremia ja muutenkin eteeriset öljyt auttaa kaikenlaisiin kipuihin ja lihasjännitykseen! Ja hinta vaivaiset 25 senttiä. ;)
Shopping today face masks, body and face scrubs, healing balms, hair mask, coconut oil and incense.


Now to the beach -->
Marjo


10 kommenttia:

 1. Täällä ei paljoo biitsille lähetä... :D Ootko sä vaihdossa Thaikuissa vai muuten vaan reisussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten vaan vähä pidemmällä reissulla!:) Mut about viikon päästä Suomeen takas.. Ei kyllä kiinnosta yhtään tulla Suomen biitsikeleille tälllä hetkellä :D!

   Poista
 2. Ihania koiruuksia! Oot tosi kaunis ja sulla on kiva blogi :)
  Käy kurkkaa mun blogi? http://nede93.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista!!:) Käyn heti kurkkaan sun blogin!:)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!