torstai 10. tammikuuta 2013

A smooth sea never made a skillful sailorMun farkkushortsit ei tainneetkaan olla kutistuneet pesussa, koska olen nimittäin muutaman päivän keskittynyt syömään terveellisemmin ja pienempiä annoksia kerrallaan. Ja kas kummaa, heti menivät shortsit jalkaan ilman mitään ongelmia!;) Ruokavalio on kyllä niin tärkeä osa kehosta huolta pitäessä, mutta jotenkin se peittyy kaiken liikuntahypetyksen alle. Siis oikeasti, jossei mieti mitä syö, ei myöskään pääse ihannepainoonsa tai mittoihinsa koskaan. Silti sen AINA unohtaa. Pelkästään kolme päivää ilman pastaa, riisiä, leipää tai roskaruokaa ja heti huomaa hyvinvoinnin kasvavan! Mä olen henkilökohtaisesti paljon paremmalla tuulella, kun syö kevyesti, eikä tule energiapiikkejä tai muutenkaan vaatteet kiristä millään lailla. Täällä kuumassa tekee vaan niin paljon mieli suolaista ruokaa koko ajan, mutta tietoisilla kieltäytymisillä mäkkäristä, pitsasta tai ranskalaisista pääsee jo vaikka kuinka pitkälle. Asiaa hankaloittaa hyvinkin paljon se, että omistaa poikaystävän joka voisi syödä mäkkärissä 24/7, eikä elopaino siitä kovinkaan kasva. Nice.


 I have started eating smaller portions during meals and more of vegetables, salads and less rise and grains. Now I feel so much better than before! Hot climate makes all these naughty fast food and salty cravings but I have decided to fight them to feel more comfortable in my body. :) 
Btw I finally finished reading Coco Chanel and can definitely recommend it to everyone! Really inspiring life and even more inspiring person!!
Eilen sattui muuten aika hauska säätäminen illalla, kun istuttiin yksillä tässä hotellin alakerrassa Sofin ja Mikon kans.
Just vähän aikaa sitten haastispostauksessa kerroin, etten voi sietää tequilaa tai suolaa juomissa, niin mitäs eilen kävikään. Halusin kovasti yhden mansikka daiquirin, mutta Sofi kuuli, että halusin mansikka margaritan ja tilas mulle sit sellaisen. No ensimmäinen hörppy oli aika eksoottinen kokemus, kun lasi oli koristeltu suolalla. HYI! Pyyhin pois siitä suolat, mutta niitä oli mennytkin jo juomaan asti, joten sain uuden. No mitäs seuraavaksi TEQUILAA HYI!!! Suolan maun poistuttua maistuikin tequila, ja kohteliaasti ilmoitin, että ei kyllä mene vieläkään alas tämä juoma. Sofi siinä hiukan ihmetteli, että mikä mua vaivaa, kun vartavasten tilasin margaritan, johon automaattisesti kuuluu tequila. Mansikka DAIQUIRI kiitos, ja naurettiin siinä hetki meidän säätämiselle ja lopulta sain haluamani drinkin. Hah :D

The red devil itself! I hate tequila drinks and even more with salted edges 


Heräsin aamulla ja aurinko paistoi täydellisen kirkkaalta taivaalta pitkiin aikoihin, meri kuiskutteli mua lähtemään siihen suuntaan ja nälkä kurni vatsaa, joten pakkohan mun oli päästä rannalle. Olin kuitenkin suunnitellut tekeväni kouluhommia hyvälle alulle, ja oli vielä monta powerpointtia luettavana. Minä pieni tekniikkanero latasin Jaken pädille Adobe readerin, muutin powerpoitit Pdf-tiedostoiksi ja siirsin tiedostot pädille ja painelin sen kanssa rannalle. Näin yhdistät työn ja huvin mitä helpoiten ja voit samalla hymähdellä tekniikkataidoistasi. :D


Chicken toast, almonds and school work on iPad, beach is a good place to do homework!;)
Mutta minkäs löysinkään pöydältä! Jaakko oli selkeesti yrittänyt piilottaa multa tällaisen aarteen! En ole kylläkään vielä uskaltanut siihen koskea, mutta kun herra saapuu töistä, niin ei kauan nokka tuhise. Voin kertoa.

Luin muuten Coco Chanelin elämänkerran vihdoin loppuun ja voin suositella sitä kovasti kyllä kaikille. Siinä vasta nainen, jolta voi ottaa monenlaista oppia. Tiesittekö esimerkiksi, että hän syntyi köyhään perheeseen ja asui luostarissa koko nuoruutensa, missä oppi myöskin neulomaan. Tai että Cocon oikea nimi oli Gabrielle ja hän häpesi taustaansa koko ikänsä? Todella inspiroiva ihminen kertakaikkiaan, vaikka päätyikin yksinäiseksi multimiljonääriksi ilman perillisiä tai aviomiestä.
Kirjassa oli hyvinkin paljon historiallisia tapahtumia mukana natsisaksasta Amerikan elokuvakulttuurin kehitykseen, mutta ei onneksi liikaa pelkästään sitä puolta, vaan paljon Cocon persoonasta, rakkauksista ja luksuselämästä myöskin. Coco ei pärjännyt kauneudellaan eikä perityillä suhteilla, vaan itsepäisyydellä sekä lujalla ja lahjakkaalla mielellään.
Kaikki muotihullut varsinkin tässä teille herkullista luettavaa!!

//Marjo

2 kommenttia:

 1. Very good your blog!
  I wish we follow him via GF and Facebook?
  I leave my blog and my Facebook page, let me know to follow me too :)
  http://www.facebook.com/LoveClothesAndThings
  http://loveclothesandthings.blogspot.com.es/

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!