sunnuntai 23. joulukuuta 2012

This Christmas I want YouTää päivä on mennyt niin yhdessä hujauksessa, enkä ole tehnyt muuta kuin käynyt kaupassa ostamassa puheaikaa thaikkupuhelimeen sekä hakenut syötävää ja pötköttänyt sängyssä koko päivän. :D

Täytyy muuten mainita, että ostin tarkoituksella tänne matkalle lähtiessäni Rainbow kosteuspyyhkeitä, koska olen kuullut, että monet puhdistavat niillä kasvonsa matkoilla. Olen aina ajatellut, että Nivean, Lumenen, L'orealin yms puhdistuspyyhkeet poikkeavat paljolti vauvojen pyllypyyhkeistä, mutta sama teho niissä näytti olevan ja hinta varmaan tuplasti alhaisempi! Testatkaa itse!
Kokeilin myös Lambin versioita, mutta ne eivät poistaneet meikkiä kasvoista sitten ollenkaan, vaikka tuoksuivatkin Rainbown pyyhkeitä paremmalle. Tietenkin tällaiset eivät pidempiaikaiseen käyttöön niin hyvin sovi, mutta matkalle ihan loistavia!


Toinen hyväksi havaittu tuote lastenhyllyltä kuivashampoon puutteeseen on hyvältä tuoksuva vauvatalkki. Luin jostain, että Olivia Palermo käyttää vauvatalkkia kuivashampoona ja olipa pakko testata itsekin. Se muuten oikeasti toimi!! Täällä paikalliset käyttävät talkkia myös puuterina kasvoille.

Kolmas erittäin päällikkötuote on vauvaöljy vedenkestävän silmämeikin poistoon. Monethan käyttävät tätä ruskettamiseen, mutta itse vähän vierastan sitä siinä tarkoituksessa, koska se ei tunnu tekevän iholle oikeen hyvää imemällä vielä entistä enemmän uv-säteitä, kun täällä on indexiarvo muutenkin jo niin huima. Mutta kostealle iholle kuivia kohtia pehmentämään ja pakkelinpoistossa paras!


Katoin koko True Bloodin nelostuotantokauden loppuun, huuups!
Mutta sarja on niin koukuttava, Jake on töissä ja täällä on sadepäivä, joten mulla on lupa :D
Nyt lueskelen vähän ohjekirjaa Recreational Dive Plannerin käyttöön, jotta saan viimein aikaiseksi tehtyä sen OWD-kokeen.Pitemmittä puheitta oikein ihanaa joulua kaikille lukijoille erityisesti omalle mamalle<3, herkutelkaa huoletta, istukaa kynttilänvalossa mummonkutomat villasukat jalassa, katsokaa lapsuuden hömppäohjelmia telkkarista höyryävän kuuma minttukaakao ja vaahtokarkit sylissä, ja nauttikaa takkatulen lämmöstä murujen seurassa munkin puolesta.


Mulle joulu on aina ollut pyhä ja harras aika vuodesta ja olisin toivonut pääseväni joulukirkkoon tänäkin vuonna, vaikka en muuten hirveän uskonnollinen olekaan. Kerran vuodessa rauhoittuminen ei tee musta pahaa kenellekään. Huomenna me mennään kuitenkin isolla porukalla jonnekin syömään, että tännekin saisi osakseen edes hitusen joulumieltä.


Christmas inspiration and feeling from Weheartit.comPs. You find me on Instagram as maijonenxx,
Marjo

8 kommenttia:

 1. The inspirations are amazing, thank you for visiting me! :) *

  VastaaPoista
 2. Fin blogg! :))
  Kolla gärna tbx!
  Ha en trevlig jul :)

  VastaaPoista
 3. Just postailin kanssa kuivashampoon sijaisesta, ja kos sä kerta Thaimaassa nyt olet niin etsippä Watsonilta tuollainen mikä multa löytyy niin käsiis, et pety :)


  Hillalap.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin!!:) Ja H käyn heti kurkkaan!:)

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!