sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Salt in the air sand in my hairVietin eilisen aamupäivän rannalla, kun Jake oli töissä ja mä heräsin niin pirun aikasin.
 Eihän siinä sitten muu auttanut kuin häipyä keskustaa kohti.
Vaikka aurinko ei paistanutkaan kirkkaalta taivaalta, sain jopa hieman väriä nahkaan. Juhuuu


Good tasting lipgloss with UV- protection

I spent yesterday at the beach while waiting for my boyfriend to come home from work.

It doesn't feel like Christmas time at all!Eilinen ilta vietettiin Jaken suomikamujen kans, jotka viipyivät täällä Krabilla muutaman yön. Oltiin siellä ja täällä. Mr Longissa, Kang'sissa ja Changissa. Olipa mukava saada vähän vaihtelevaa seuraa tännekin!We spent yesterday night with Finnish buddies who were visiting Thailand.
I hate beer, but have learned to drink it with ice and lime.
Girly, but absolutely better that way!!Tänään suunnattiin Bakersin liian ihanan aamupalan jälkeen Macroon, eli paikalliseen tukkukauppaan/ Prismaan. Vettä satoi kaatamalla ja oltiin niin pirun kylmissämme ja puolisokeita 25 minuutin skootteriajelun jälkeen ilman silmäsuojuksia, ettei meitä edes kiinnostanut siinä kohtaa koko paikka enää. Eteen näki tasan sen muutaman metrin, ja ihmettelen vieläkin, miten päästiin ylipäänsä perille.
Naama tuntui siltä kuin joku olisi pahimman kerran vetänyt lättyyn. Kotiin päästyämme alkoi tietenkin aurinko porottaa ja kiukuissani keitin kahvit Macron leipomosta ostamani pikkudonitsipussin kaveriksi.Bag of donuts 1€ from Macro


Nyt iltaisella käytiin ihanassa kookosöljyhieronnassa, tai minä otin sellaisen ja Jake otti perinteisen thai- hieronnan. Sivusilmällä naureskelin kaikille ihme asennoille, mihin sitä pieni thaikkunainen pyöritteli. Onneks mulla oli vähän rentouttavampaa kyytiä ja iho tuoksuu tällä hetkellä aivan taivaalliselta. Myöhäiseltä päivälliseltä tultiin vähän aikaa sitten meidän kantapaikasta Lucky Yimistä, jossa oli pakko päästä kokeilemaan taas jotain uudenlaista, supertulista katkarapu- nuudelijuttua, ja tällä hetkellä tuntuu kuin olisi vuoden flunssa iskenyt. Nenä vuotaa ja syke on lähellä 200. :D

Mulla on täällä joku hirvee tarve ostella kaikkea vähintäänkin oudon näköistä ja maistella koko Seven Elevenin tarjonta lävitse. Eräs iltakin ostin meille niin pahoja sipsejä, että pelkästä hajusta meinas oksennus lentää. Jakella meinaa mennä hermo mun toilailujen kanssa täällä, hehheh.

Nyt on aika uuden Bondin ja Modern Familyn, mikä on muuten superhyvä sarja! Suosittelen ehdottomasti katsomaan! Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!// Marsq


11 kommenttia:

 1. Thanks so much for your comment on my blog! Maybe we can follow each other on bloglovin or GFC? Please leave me a comment or follow me and I will follow you =)

  http://lepetitplastique.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. I love this post, your blog is amazing!

  http://www.martasfashiondiary.com/

  VastaaPoista
 3. Love your blog! <3 <3

  http://busyblouse.blogspot.nl/

  VastaaPoista
 4. Nice pics!
  Thanks for the comment =)
  XOXO
  Ylenia

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!