tiistai 6. marraskuuta 2012

ThoughtsHullua tää mun aikataulutettu elämä nyt ennen reissua. Esim. nyt istun junassa Helsinkiin,  sit Idskille yöks, ke aamulla Thaimaan suurlähetystöön, äkkiä Turkuun, lähettään pari pakettia postissa ja illaks töihin. Huh. No toisaalta tykkään olla pienen paineen alla, niin saan yllättävän paljon aikaiseksi.
Jotenkin pelottaa, mutta myös jännittää hyvällä tavalla. Tarvin tän yksintehdyn matkustamiskokemuksen, jotta pääsen eroon typerästä lentopelosta ja että näen, mihin kaikkeen itse pystyn, jos tarve vaatii ja mieli tekee.Tällaisia ajatuksia pyörii mun mielessä. Toiset liittyvät aiheeseen, toiset taas eivät ollenkaan.


"Make your own bible. Select and collect all the words and sentences that in all your readings have been to you like the blast of a trumpet." ~ Ralph Waldo Emerson

// Marsq

6 kommenttia:

 1. Vitsit miten ihana lukea näitä sun juttuja, ja varsinkin sun tulevasta matkasta :) Ihana kuulla että oot menossa, kun mieli tekee! Vautsi vau!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niksu!! :)) Olen niin innoissani wohooo:)))

  VastaaPoista
 3. Voin vaan kuvitella, siis oon aivan innoissani sun puolesta :) En malta odottaa, että pääsee lukemaan sun postauksia sieltä paikan päältä!

  VastaaPoista
 4. Joo niinpä ja saa vähä erilaista juttua tänne!:)

  VastaaPoista
 5. Minul tulee niin iku sinuuu, kun lähdet :'(

  VastaaPoista
 6. voi tiia, kyllähän säkin pian liityt joukkoomme vai mitä ;p

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!