sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Live your life as a series of obsessionsMe lähdettiin eilen pienellä päähänpistolla oikeen kunnolla ulos parin uuden suomalaisen tuttavuuden kans ja oli erittäin kiva ilta mielestäni. Aloiteltiin täällä Sawasdeella ja jatkettiin tästä Kangin kautta Changiin. Sangsom bucketteja kului kohtalaisesti ja olen kyllä huomannut, että jaksan bailata yötäpäivää tuon paikallisen redbullin voimalla. Ihme tavaraa. On muuten ärsyttävää, ettei täällä saa mistään kuivaa omenasiideriä, vaan pelkästään kaljaa tai sitten jotain makeita mixereitä marketeista. Olen itseasiassa hyväksynyt erään kaljan makuuni sopivaksi. San Miguel. Ainoa tarpeeksi mieto kalja, johon olen täällä törmännyt.


Center Point


Käytiin aamupalaksi hakemassa banskushaket ja voi jestas, että kylmä pirtelö voikin tehdä hyvää aamutuimaan.

 Jake menee huomenna töihin ja mun pitäs keksiä jotain ajanvietettä itselleni. Toivoisin niin kovasti, että tulis jo pikkuhiljaa kivemmat säät. Tekis mieli käydä jossain vartalohoidossa tai hieronnassa, kun nekään ei täällä hirveästi maksa ja tekis melko gutaa sekä mielelle että keholle.

Mua vähän harmittaa, kun en pääse viettämään joulua tai pikkujouluja Suomeen. Kaverien FB -statukset oikeen huutaa hupaista pikkujoulutunnelmaa ja himoitsen älyttömästi piparkakkutaikinaa. Musta oikea joulu on valkoinen joulu, ja kieltämättä pimeys ja kylmyys aikaansaa vuoden romanttisimman tunnelman. Käsikädessä hyisenä talvi-iltana glögiä tuoksutellen ja jouluvaloja ihaillen...
Siksi keräsin tähän pari juttua, jonka tapaista itse haluaisin pukea, kokea, haistaa, maistaa ja nähdä.


As I'm not gonna spend a white Christmas in Finland this year here are some Christmas inspiration and me dreaming about chilly winter evenings with someone special.Kuvan kuuma ohutolkaiminen mekko Nellyltä.

Mieletön pitkähihainen talvimekko Bubbleroomilta

Ihana kimalta avoinselkäinen toppi Nellyltä.

Kauniisti laskeutuva ja elegantti mekko Bubbleroomilta

Pictures Weheartit.com


// Marsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!