perjantai 16. marraskuuta 2012

In the depth of winter, I finally learned that within me there lay an invincible summer


Mulla alkoi tänään pikainen aurinkokuuri. Olisin aloittanut sen jo aikaisemmin, mutta vitamiinit saapuivat vasta nyt perille. Itse tilasin tuotteeni edullisesti iHerbistä, mutta huomasin, että samantyylisiä tuotteita oli saapunut myös Sokoksen kauneuden verkkokauppaan. En siis ole ennen tarkoituksellisesti vetänyt betakaroteenitabuja,  mutta mielenkiinto voitti tällä kertaa ja purkki lähtee matkalle mukaan. Tehosta lisää sitten parin viikon päästä.
Trying to get a healthy tan and protect my skin with these iHerb products


Tutustu koko valikoimaan!Betacarotene to fight harmful UV rays
Astaxanthin antioxidant boost


Jos ei usko mihinkään lisäravinteisiin, niin talven varalle suosittelen edes omega 3:sten tilaamista. Rehellisesti sanottuna Omegat tekee iholle kaikista parasta, kosteuttaa ja pehmentää. Mikään ulkopäin tuleva voide ei ole toiminut minulla talviaikaan yhtä hyvin kuin omegat. Tärkeää on myös niiden säännöllinen syönti, eikä tuloksia kannata odottaa muutamassa päivässä.

Definitely the best way to get rid of dry skin is to eat Omega 3


Shoppailin tänään muutamia matkavälttämättömyyksiä ja mukaan tarttui mm. nämä.
Aurinkosuoja on ehdoton vähän eri skaalan UV- säteilyaluella, kun Suomessa koetaan korkeintaan 5-6 arvoinen UV-indexi keskikesällä, niin Thaimaassa se vaihtelee 8-12 välillä ympäri vuoden.
Maybellinen BB- voiteessa suoja oli jopa 30 ja Hawaiian Tropic huulikiillossa 25.
 Huulet eivät tuota ollenkaan melaniinia, joten ne täytyy myös suojata huolella, vaikkei sitä monesti tule ajatelleeksi. Jouduin Tiian markkinointitaitojen uhriksi, joten näin monella aurinkotuotteella nyt mennään, hih.

Zarasta bongasin täydelliset farkkushortsit ja H&M:lta pirtsakat neonväriset alusvaatteet.


Reppuelämä on tehnyt tehtävänsä ja iho ei ole missään maailman parhaassa kunnossa tällä hetkellä, joten ajattelin tänään kokeilla vähän perusteellisempaa puhdistusta.

Kävin postista hakemassa Jakelle jonkin ihmekameran, jolla voi kuvata vedenalla ja kiinnittää sen kaikkeen mahdolliseen....

Olen himoinnut koko päivän kesäasuja. Haluan sen fiiliksen, että olis uudet kivat kuteet päällä, ja tuntis olonsa fiiniksi.
Harmi kun mitään kesävaatteita ei ole täällä Suomessa tähän vuodenaikaan tarjolla.

Picture from Pinterest


//Marsq

2 kommenttia:

 1. Voi että, kauhee matkakuume ja lomafiilis iski tätä sun postausta lueskellessa.
  Ja täytyykin koittaa noita Omega3, kerran niitä noin hyvin markkinoit, sillä iho ei tosiaan oo missään hyvässä kunnossa tähän aikan vuodesta. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sanoppa muuta, oon niin mielissäni kun olen tiistaina Thaimaassa ;)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!