perjantai 16. marraskuuta 2012

Feminine style and healthy curvesIhan mieletön fiilis, kun on vihdoin kaikki kouluhommat takanapäin ja enää on edessä pakkaaminen.
Tentti meni miten meni, mutta eipä juuri mielessä enää paina, kun kohta pääsee ansaitulle lomalle. Varauduin jo etukäteen auringon aiheuttamille kurjuuksille hiuksissani ostamalla hoitavaa hiusöljyä. Olen lukenut netistä niin älyttömästi kehuja tästä Cutrinin Premium- sarjan hiusöljystä, etten voinut olla ostamatta sitä itselleni. Esim Saara on ylistänyt kyseisestä tuotetta blogissaan. Ja kosmetologi -naapurini on myöskin hullaantunut tuotteesta. Saaralla ja Tiialla oli siis käytössä hennoille ja normaaleille hiuksille tarkoitettu versio, mutta itse ostin tälle pahankuriselle pehkolle paksuille ja vahvoille hiuksille tarkoitetun version.

Ja kokeilin itse asiassa tuotetta tänään aamulla ja täytyy myöntää, että tulipa pehmeä ja hyväntuoksuinen  lopputulos. Purkki itsessään oli vähän epäkäytännöllinen ja ruma, mutta tuote sitäkin parempaa. Aluksi tuoksu oli melko lääkemäinen, mutta muuttui hiuksissa aivan erilaiseksi. Loistokamaa todellakin siis.


I bought this hyped hair oil to prevent damage in Asian sun.
Here's also my new nails I made yesterday with nude and silver.
Mä olen tällä hetkellä aivan hullaantunut naisellisuudesta ja vanhanaikaisista kuvista. Musta on mieletöntä, että pikkuhiljaa kehonkuva näyttää palaavan jollain tavoin terveellisempään suuntaan tämän 2000-luvun androgyynin luuranko -ihanteen jälkeen. Ihan mukavaa, etteivät kaikki mallitkaan näytä enään 12-vuotiailta teinipojilta. Itse olen huomannut, että koko ajan muotoja omistavia leidejä näkyy yhä useammin leffoissa ja muotikuvissa. Olen huomannut saman myös omien kavereitteni suusta. Beyonce, Kim Kardashian ja muut vastaavat saavat todella monesti kehuja osakseen.

Muutenkin on mahtavaa, että monet ovat alkaneet kiinnostua liikunnasta yhä enemmän, toiset terveydellisistä syistä ja toiset taas puhtaan ulkonäön vuoksi. Minusta liikunta on todellakin kaikille hyväksi ja hyödyksi kun mennään kohti unelmakroppaa ja tervettä ja vahvaa kehoa. Hyvässä kunnossa oleminen tarkoittaa minusta juuri sitä, että on vahva ja voimakas kroppa. Ei sitä, että on laiha kuin tulitikku. Jotenkin tuollainen ei ole kaikille aina itsestäänselvyys, vaan ajatellaan, että laihuus on synonyymi hyväkuntoiselle.Beautiful vintage ladies and feminine style
I love it when I have noticed curvy women being praised more often.
Sometimes I'm even irritated by too much of classy and low-key style. 
It's refreshing to play with girly stuff.


Pictures Weheartit.comMutta nyt hoitaan pari juttua kaupungille!
Puss, Marjo3 kommenttia:

  1. Mä oon niin samaa mieltä siitä, että tosiaan anorektiset mallit eivät näytä LÄHESKÄÄN yhtä kauniilta kuin JLon, Kim Kardashianin tai Beyoncen kaltaiset muodokkaat kaunottaret!! :-)
    Hyvä, että otit asian blogissasi esille! (-;

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! Etsin kestäviä ja peittäviä uv-geelejä. Osaisitko suositella jotain merkkiä? Millä merkillä ja minkä nimisellä sävyllä nuo sun kynnet on tehty? :)

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!