maanantai 5. marraskuuta 2012

Cravings


Musta on mahtavaa, että Suomeen on rantautunut laadukkaita merkkejä myyviä nettikauppoja, jotta aina ei tarvitse ostaa kertakäyttötavaraa, ja että monet ulkomaalaiset liikkeetkin toimittavat hyvinkin edullisesti Suomeen. Tietenkin täytyy ottaa huomioon alv ja tullimaksut euroopan ulkopuolelta tilatessa, mutta esim. Shopbob lisää maksut jo suoraan laskun loppusummaan, jolloin näkee kätevästi, paljonko oikeasti joku tavara tulee kustantamaan. Olen huomannut omalla kohdallani, että mitä enemmän vuosia mittariin itselläni kertyy, sitä enemmän haluaa kunnollista ja kestävää kamaa, jolloin uusien ostotarve ei tule esille yhtä usein. Laadukkaampi tuntuu kaiken lisäksi kivemman näköiseltä päällä.
Shopbob.comin ihanat tekniikkahärvelit, kännykänkuoret ja kellot.
Booztilla myytävät merkit Saint Tropez ja Sofie Schnoor ovat erityisesti saaneet paikan sydämestäni. Juuri niin mua kuin olla ja voi. Hillittyä, laatua, mutta kaikissa on kuitenkin joku juju, ja jotain erikoista.

Mulle on iskenyt hirveä tarve uudelle isolle ja kestävälle meikkipussille. Omistan jonkun H&M:n huonolaatuisen pussukan, jolla ei ole mitään muotoa ja meikit hukkuvat sen sisälle. Haluaisin jämäkän ja selkeän sekä tyylikkään pussukan, jota kehtaisi pitää pöydän päällä.

Tory Burchilta ja Sofie Schnoorilta löytyi aika kivannäköiset versiot mielestäni!// Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!