tiistai 30. lokakuuta 2012

To live would be an awfully big adventureVoi tätä stressin määrää ihan oikeesti! Huhhuh sanonpa vain.
Lentoja on tullut vekslattua ees taas ja päätöksiä ei ole syntynyt, mutta eilen sain onneksi järkevän paketin alustavasti varattua Kilroyn kautta. Suorat Finnairin lennot Bangkokiin ja sieltä joku halpalento Krabille. Täytyy sanoa, että sain kyllä todella hyvää palvelua Turun Kilroyn toimistolta ja mieli oli heti paljon kevyempi siellä käynnin jälkeen. Lähettelin heille joku miljoona typerää sähköpostia ja aina sain hyviä vastauksia kysymyksiini. Tää on niin perus mua, että pitää miettiä kaikki mahdolliset vaihtoehdot läpi ja empiä siihen vielä päälle, ni meinaan räjäyttää tällä käytöksellä jo muidenkin päät. Voi että mä toivoisin jo, että olisin siellä thaikuissa, eikä tällaisia ärsyttäviä siirymävaiheita olisi ollenkaan.


Parin viikon päästä maisemat ovat tällaisia ja parasta tässä on se, että siellä oikeesti on tuon näköistä. Eikä tämä ole mitään turhaa kuvanmuokkausten ylistämistä. Niin ihanan valkoista hiekkaa ja niin lämmintä turkoosia vettä. Oikeasti parempaa on vielä se, että nään vihdoin oman muruseni pitkästä pitkästä aikaa<3.My inspiration board

(Kuvat Weheartit.com & Pinterest) 


Tällä hetkellä istun junassa kohti Kokkolaa, jossa käyn moikkaamassa rakkaita ja sitten pariksi viikoksi vielä Turkuun ja 19.11 lähtee lento Bangkokiin. Jännää. Niin jännää!!!


// Marsq

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit ihanan näköstä!! Mihin päim muutat(te) täällä Turussa? :) Jussi haluis niin lähtee sinne kans moikkamaan Jaakkoa, mutta saas nyt nähdä.. Milloin meinaat palata Suomeen? Mieluummin tultais totta kai silleen, et molemmat olisitte siellä :)
    -Larissa

    VastaaPoista
  2. Jihuu, niinpä!!:) Yks jaken kamu muuttaa meidän kämppään pariks kuukaudeks, ni tää taitaa sillä ihan hyvin luonnistua.:) Mä tulisin luultavasti joskus tammikuun lopulla, en ihan varmana tiedä vielä tarkoin noita juttuja... Tulkaa ihmeessä moikkaa, jos löytyis jotku hyvät lennot teille!!

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!