tiistai 30. lokakuuta 2012

Tisdagskväll


Maksoin lennot, kävin saunassa, nautin yhden siiderin ja hengähdin siksi, että saa paripäivää olla aivan rauhassa, ilman mitään velvollisuuksia tai ahdistavia asioita. Täydellistä siis. Lakkasin kynnet myös aivan törkeen hienolla kynsilakalla Isadora Pink Lemonade 715 sävyllä, jonka nappasin siskoltani.

Hypervinkki kaikille kynsilakkahirmuille, kuten mulle on käyttää quick dry- lakkaa kynsilakan päällä, jolloin saa sikasiistin kiillon kynsille ja kynsilakka kuivuu älyttömän nopeesti tahraamattomaksi.
En tiedä miksi en ole ikinä itse tätä supertuotetta ostanut, mutta pikkusiskoltani sitä aina kinun Kokkolassa lainaan, vaikka ei olisi mitenkään kallis panostus edes!
Toinen aivan käsittämätön löytö on tuo Simin Argan Miracle elixir. Olen vieläkin aivan äimänkäkenä, kuinka tehokas se oli mun hiuksille!!! Tuli aivan superpehmeet ja selvät hiukset ja kaunis kiilto kaiken lisäksi. Niin parasta tällaiselle paksulle ja karhealle tukalle. Käytin kaks tuollaista minitesteriä viimeiseen milliin saakka ja ei tehnyt hiuksia lainkaan raskaaksi eikä öljyiseksi kuten monet vastaavat öljymäiset hiuksiin jätettävät tuotteet. Ihana!
Sain meidän pieneltä reppureissaajalta kivoja tuliaisia plus valkoista tobleronea, joka on ehkä maailman parasta herkkua.


//Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!