sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Sunday is the golden clasp that binds together the volume of the week

Lauantaiaamuna heräsin puoli seitsemän aamulla ja kuteet oli tän näköiset. Vitsit, että aamuherätykset voikin väsyttää, kun ulkona on niin pimeetä syksyisin...


I wore a rock styled outfit yesterday

Chocolate fall
Shopping super food


Cute mini shopping basket

Nail gel heaven

Would love to buy all of those
Party time
I ate chèvre so much it's enough for a long time 
Cool hair styles
Tänään oli mukavan lepponen aamu, koska aamulla ei ollut yhtään huono olo ja näin pitkästä aikaa vanhaa ystävää. Lauantai venyi pikkutunneille, mutta hauskaa oli ja Namussa härö meno. Ainakaan en kuluttanut senttiäkään itse baariin rahaa, tai no narikkaan kolme egee, hahah. Kuvia lauantailta on heikosti, koska iPhone oli vaihteeks pääasiallinen kuvausväline ja laatu sen mukaista. Anteeksi pikselimössöstä.

Me an my beautiful friend Jonna on the leftKauneusmessut itsessään oli aika tylsät, koska samat kojut toistuivat siellä joka paikassa ja ei saanut paljon mitään testereitäkään mukaan. Kynsigeelejä löytyi halvalla ja ostin rakennegeeliä ison 50g purkin ja ultraviolet topcoatin, jos se vaikka olisi vähän parempaa kuin Sinan vastaava. Jonnan mukaan geeli on niin paksua, jolloin sitä on helppo levittää ja saada tarpeeksi paksu lopputulos jo yhdellä kerroksella, toisin kuin Sinan geelit ovat olleen melko ohuita ja valuneet helposti kynsinauhoille, jolloin rakennekynnet eivät pysy ollenkaan ja alkavat ilmaantumaan reunoista. Kaikkien aloittelijoiden kannattaa ehdottomasti ostaa tarpeeksi paksua geeliä, jolloin muotoilu helpottuu huomattavasti.

Pyörittiin myös vähän kaupungilla ja Itiksessä, mutta mukaani ei tarttunut yksinkertaisesti mitään. Ei vaan napannut mitkään vaatteet ja mustia nilkkureita ei vieläkään löytynyt.. Ihan hyvä vaan, että musta on tullut vähän maltillisempi shoppailija, jollon rahaa jää jopa säästöön asti ja jotain turhia kertakäyttövaatteita ei tule niin paljon rohmuttua.My friend had an amazing coffee machine and she made me a chai latte, so good!
Wouldn't mind having one too.


 Käytiin sunnuntaibrunssilla Kiilassa, mutta paikka ei mielestäni ollut mikään erikoinen, ihan jees. Paitsi toi mustaherukka pannacotta kahvikupin vieressä oli aivan törkeen hyvää! Sellainen ihana kirpeän ja makean kontrasti oli aivan bueno siinä. Idskillekki maistui ja mietin vieläkin kuinka paljon sapuskaa voi noin pieneen ihmiseen mahtua.Voi että Helsinki onkin niin ihana paikka, miksei sinne tule lähdettyä useammin?
Kiitos neidot viikonlopusta, nautin siitä suuresti!


Huom!
InWearin postituslistalle kannattaa vielä liittyä, koska voit voittaa 200€ lahjakortin näinkin laadukkaaseen nettiputiikkiin!
Pääset tilaamaan sen täältä, eikä tilaus maksa tai velvoita mihinkään ja saat samalla -10% alennuskoodin.


// Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!