perjantai 5. lokakuuta 2012

Life is either a daring adventure or nothing at all
Vihdoinkin tämä neitokainen uskaltaa alkaa hymyilemään, sillä JJ sai työtarjouksen Krabilta Thaimaasta, jonka otti myöskin vastaan!! Niin superia, että meidän matkamme suuntautuu sitten sinne joskus marraskuun tienoilla. Tällä hetkellä, en tiedä mistään muusta kuin siitä, että nyt on se hetki kun vaan pitää uskaltaa mennä ja ottaa "leap of faith" suuntana ulkomaat. Sisäinen Indiana Jonesini huutelee hoosiannaa ja suupieliä ei käännä enää mikään alaspäin, ei edes tällaiset paskasäät tai se tosiasia, että kouluhommat nyt vähän kusevat, mutta siltikin. A dream come true oikeesti. Eihän asia ole suuremmassa mittakaavassa mitattuna juuri mitään, mutta itselleni todellakin suurta uskallusta vaativa hyppy tuntemattomaan. En ole koskaan ennen lähtenyt näin vain yhtäkkiä johonkin ilman sen suurempaa suunnittelua. Ja sama se kuinka PA oon sieltä takas tullessa, somehow things always work out mainitsi yksi paras tyyppi ikinä!


Ja arvatkaa mitä tämä neiti seuraavaksi tekee!

Käyn ostamassa kuukauden salikortin ja vedän sellaiset killertreenit, että oksat pois! Kai sitä nyt haluaa näyttää mahdollisimman hyvältä, jos eniten käytetty asu tänä talvelu tulee olemaan bikinit, hahahh...
Voisinkin alkaa panostaan noihin urheiluun liittyviin postauksiin enemmänkin, koska se on niin tärkeä osa elämääni aina ollut ja tulee myöskin olemaan.


Krabi, Ao Nang, here I come again
Krabi, Ao Nang Pictures from We heart it
Välillä tuntuu, että jotkut ihmiset eivät ymmärrä sitä, että keskeyttää kaiken järkevän tekemisen ja seuraa enemmän sydäntään. Jos nyt aivan tunteella menisin, niin asuisin varmaan afrikassa hoitamassa villieläimiä, mutta ehkä täytyy hiukan siihen pääkoppaankin luottaa, eikä repäistä liikaa kerralla.

Mitä väliä on oikeesti muutenkaan tällä muiden odotuksiin vastaamisella. Ihan niinku olis joku tietty ennalta laadittu kaava, jota täytyy noudattaa prikulleen oikein ja sopeutua sen vaatimuksiin tai saa paheksuvia katseita osakseen. Aivan kuin tärkeintä kaikista olisi raha ja menestys. Eikö menestystä ole se, että on mahdollisimman onnellinen ja saa tehdä juuri niitä asioita, mistä on aina uneksinut. Mun pitää välillä muistuttaa itseäni siitä, mikä oikeesti on tärkeintä, koska jotenkin sitä matkanvarrella unohtaa itse matkan tarkoituksen.
Eli nauttia ja tehdä asioita joita rakastaa.
Thai cuisine, mmm


Me and my best neighbor ever chilling out yesterday evening

Pictures We Heart It & Pinterest


...I'm so excited and I just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it... WHOA!


//Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!