perjantai 12. lokakuuta 2012

How to fight against the cold


Haluaisin ihan hirveästi uuden talvitakin. Sellaisen napapiirin olosuhteille suunnitellun, joka oikeasti on ryhdikäs, laadukas ja lämmin. No mitä nyt tuosta ensimmäiseksi tulevat mieleen ovat kolme Parajumpers, Woolrich tai Canada Goose. Mielestäni hinta alkaa noissa takeissa jo olemaan kuitenkin naurettavan puolella ja tekee mieli boikotoida niitä ihan vaan siksi, vaikka kivan näköisiä ja täydellisiä muuten olisivatkin. Harmi, että ne ovat hyvinä takkeina menneet Suomessa liikaa statussymboleiden puolelle, jolloin arvo kasvaa olosuhteiden pakosta, eikä ole enää välttämättä edes suoraan verrannollinen kestävyyteen ja laatuun. Onko tyhmä se joka pyytää vai se joka maksaa? Niinpä.Kivoimmat takit löytyi Nellyltä ja Bubbleroomista ja Booztilta

Parajumpersin mieletön Kodiak
Canada Goosilta ottaisin ehdottomasti tämän punaisen
mallissa ExpeditionElegantti Woolrich W'S Arctic Parca DF


Dolomiten ihana sporttinen Karakorum jacket
Superpirtsakka D-Brandin Eskimå jacket
Rock'n Blue Grade Jacket


Tätä ihanaa Ralph Lauren Denim & Supply 
 takkia olin jo aikeisemmin syksyllä
kiikuttamassa kovaa kyytiä Stockan kassalle. Niin mahtava.
Kaunis Boomerang untuvatakki
Syy siihen miksi katselen näinkin arvokkaita takkeja on se, että olen ostanut edullisempia, mutta ne ovat oikeasti tuhoutuneet yhdessä talvella, kun untuvat ovat putoilleet niistä pikkuhiljaa ulos. Mielestäni takki on kestokulutushyödyke, jonka kuuluisi kestää montakin talvea, eikä tämä sama takinetsintä probleema toistuisi lähes joka vuosi. Sehän tulisi kaiken lisäksi edullisemmaksi ostaa ajaton kestävä kymmenen vuoden takki kuin joka vuosi uusi satasen surkimus. Tietenkin poikkeuksia aina löytyy, kuten eräs mielettömän vanha Onlyn villakangastakkini, joka on edelleen kuin uusi, mutta harmikseni liian kylmä talven kovimmille pakkasille. Onhan talvesta muutenkin helppo tehdä mieluisampi ihan vaan uudella takilla, ettei tarvitse jäätyä heti ulos mentäessä.

Pipot ovat toinen asia, joihin haluaisin saada valinnanvaraa. Mulla on vaan niin paksu tukka ja sen muotonen pää, että tuntuu, että näytän aina ihan läskipäältä pipo päässä. Asiaan varmaan auttaisi, että kokeilisi jotain muuta kuin peruspipoa kuten esimerkiksi näitä mielettömän söpöjä karvahattuja. Mun sydän sulaa, kun joku komistus tulee tällainen päässä jutteleen. Haahah.

Oh hello!Nämä pipot ja hatut Bubbleroomista

Miksi mallit eivät näytä ikinä hatut ja pipot päässä tyhmiltä?


Harvinaisen häiritsevää katsella talvivaatteita, kun pitäisi oikeasti katsella kesävaatteita lisää sinne Thaimaahan...
Kohta puolin mama saapuu Turkuun ja lähdetään sen kanssa Stockan hulluille päiville metsästään uusia talvikuteita. Mainiota viikonloppua kaikille!


Huom! 
Tällä hetkellä iHerbin toimituskulut nolla euroa ympäri maailman yli 40 dollarin tilauksiin.
Ja ensitilaajalle koodilla ZUC220 viisi dollaria alennusta!

// Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!