maanantai 15. lokakuuta 2012

Hair lover


Hei pienet murmelini!

Muistakaa katsoa Sokoksen verkkokaupan hiusten hellimisviikon ale!!!
Tuotteita -40% alennuksessa ja löytyi vaikka kuinka ihania juttuja edullisesti!

Tiesittekö muuten, että shampoo pitäisi aina valita päänahan mukaan ja hoitoaine hiusten mukaan. Monet tekevät sen virheen, että ostavat aina samalta merkitä kaksikon, eivätkä hoksaa, että päänahka saattaa tarvita esimerkiksi enemmän kosteutusta, vaikka hiuksiin halutaan lisää tuuheutta. Kosteutus shampoolla ja tuuheus hoitoaineella ja sitä rataa. Hiukset kannattaa myös pestä välillä syväpuhdistavalla shampoolla, koska mm. hiuspuuteri kerääntyy päänahkaan, eikä lähde välttämättä tavallisella shampoolla pois. Se taas edesauttaa, etteivät hiukset kasva kunnolla, koska juuret ovat tukossa. Syväpuhdistavat shampoot poistavat myös hiuksiin jääneitä metalleja, jotka saattavat tehdä väristä vihertävän ja tunkkaisen. Näitä juttuja kertoi eräs hiusalan ammattilainen viikonlopun messuilla.

Tässä muutama lemppari Sokoksen alennusmyynnistä, joita olen itse kokeillut ja todennut erittäin toimiviksi tuotteiksi:

Cutrinia minulta löytyy jossain muodossa aina, koska hintalaatusuhde on heillä paremmin kuin kohdallaan ja tuotteet ovan kaiken lisäksi suomalaisia.Liukkaiden hiusten must-have suolasuihke
Erittäin hyvä ja pitävä lakka
Mun ylistämä monitoimisuihke muotoiluun
ja kiharoiden ylläpitoon


Bonacuren tuotteet ovat olleet suosiossani jo monta vuotta ja ne ovatkin eräs lempparilahjatoive itselleni jouluisin. Best kaksikko ever on tämä latvasuoja ja kosteussuihke.


Värjätyille hiuksille supertehokas latvasuoja

Tekee hiuksista älyttömän freessit ja pehmeät

Tämä KC:n säväyttävä naamio on ollut todella hyvä tuote itselleni, kun haluan väristä kiiltävämmän ja tasaisemman, mutta en halua kuluttaa hiuksiani koko ajan värjäten. Tämä on siis rakennepaikkaava tehohoito, joka on toiminut moitteetta ainakin minulla. Itse käytän lämpimän sävyiseen vaaleanruskeaan tukkaani sävyä Latte. Myös vaaleille ja punaisille hiuksille löytyy omansa, jotta pääsee keltaisuudesta vaaleissa hiuksissa eroon ja pitää punaisen syvän hehkuvana.
Hiusten kaunes ei kuitenkaan lähde yksinään kehon ulkopuolelta, vaan sisäisesti nautittavat ravintoaineet ovat tärkeitä hiusten kasvulle varsinkin, jos et syö monipuolisesti. Biotiini on tosiaan minun lempparini, mutta monet vannovat myös MSM -rikin käyttöön hiusten kasvatuksessa ja erityisesti omega3 -valmisteet kosteuttavat ihoa sisältä päin. Käytän omega3-valmistetta aloe vera- juoman kanssa yhdessä, jollain ensin saadaan aloe veralla vatsa kuntoon, jolloin ravintoaineet imeytyvät paremmin.My favorite to get long hair fast8,5€

Supplement to get big and shiny hair 13,90€

Omega3 to skincare 2 for 9,90€


// Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!