torstai 11. lokakuuta 2012

Freeeezing


Hitto vie, että päivä alkoi hyvin kun jouduin pyöräillä seiskalta aamulla kouluun ja jäädyin pystyyn, vaikka oli villakangastakki päällä. Tekis mieli mennä nukkuun kylppärin lattialle, ku siellä on sentään lattialämmitys päällä. Toisaalta päivän kouluhommat on jo suoritettu ja pikkuhiljaa pitäisi lähteä töihin päin.

Olen salaa alkanut haaveilemaan tällaisesta babyasusta. En kyllä ikimaailmassa lähtisi sillä ihmisten ilmoille, mutta kotona ei paljon suloisempaa ja lämpimämpää asua voisi ollakaan. Sokoksen aleissa olisi ollut myynnissä näitä haalareita satasella, mutta koot olivat päässeet loppumaan, höh..

Huomasin, että Piece of Norwayn omalta sivustoltaan kyseisiä haalareita löytyi itse asiassa melkeinpä puoleen hintaan. Hassua miten nää mielipiteet vaihtelee, koska ennen en voinut sietää samaisia haalareita.

Itse ottaisin ehottomasti jonkin neutraalin värisen, ettei se babyolemus ainakaan korostuisi entisestään.
Tämä väri miellyttäisi eniten omaa silmääni ja maksaisi tällä hetkellä vain 139€ entiseen 220€ verrattuna.


I have fallen love with these cute jumpsuits, would be perfect for chilly winter mornings in Finland.Piece of Norwayn suomenkieliselle sivustolle pääset tästä


Väkersin eilen kouluhommien parissa itselleni uudet kynnet. Tällaiset niistä tuli:
Huomaa, että oli jo pimeä, koska tuota punaista näyttää olevan vähän muuallakin kuin itse kynsissä..
Koska olin veitikkatuulella, laitoin nimettömään vähän glitteriä tuomaan jännitystä.
Pidin tänää pitkästä aikaa laseja, ja tuntui olo kyllä niin kummalliselta ja vaikealta, kun on tottunut pitämään piilareita. Mun lasit on kyllä kärsineet muutenkin, etteivät edes pysy kunnolla enää päässä. Haluaisin jotkut sellaiset tyylikkäät bisnes-henkiset lasit, ettei aina tarvitsisi käyttää piilareita, ku mulla kuivuu niistä niin helposti silmät.


Nyt maistan muutaman palan Lidlin superherkkua mansikka"suklaata", jossa ei kyllä ole mitään suklaaseen liittyvääkään, mutta törkeän hyvää silti. Sitten suuntana työt. 
Viikonloppuna on luvassa Osaava nainen- messuilta päivitystä ja jotain muuta mukavaa, eli pysykää kuulolla!
// Marsq


2 kommenttia:

  1. Katselin tuossa juuri, että ihan tavallisen harmaan one-piecen saisi Seppälästä alle 50€:lla jos ei ole kovin merkkiuskollinen.

    VastaaPoista
  2. Aijaa, onpa hyvä tietää!:) täytyy käydä tsekkaamassa sekin!

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!