lauantai 27. lokakuuta 2012

Feeling inspired

Aivan hirveä kooma yhdeksäntunnin työpäivän jälkeen ja huonosti nukutut yöunet taustalla. Miksi yksin nukkuu niin huonosti? Ja miksi olen niin nysvä, että tarvitsen yövalon kaiken maailman pahoilta yömonstereilta. Naurettavaa, mutta eipä voi mittään. Jos sammutan yövalon, en ainakaan saa unta, koska makkarin pimeimmissä nurkissa alkaa syntyä ties millaisia pelottavia mielikuvitusasioita.Mua kiehtoo jos jonkinlainen tällä hetkellä. Sukeltelin äsken Pinterestin upeassa maailmassa ja jotkin kuvat olivat niin rauhallisia,herkullisia ja kauniita kukin omilla tavoillaan, että päätin tuoda niitä tänne teidänkin katseltavaksi. Oon aivan  tosi koukussa tohon Pinterestiin. Todella mainio keksintö!! Jos on tylsää tai kaipaa jotain ajateltavaa/nähtävää/luettavaa, niin varmasti löytyy kaikille jotain.


Tuolla alareunassa näkyy tollanen tyylikäs vaaleansininen kauluspaita. Meinasin kesällä ostaa hyvin samannäköisen Gantilta, mutta jätit kauppaan. Oi miksi! Tuollainen olis just täydellisen monikäyttöinen ja ajaton vaatekappale.


Vaikka olen todellakin henkeen ja vereen kesäihminen, niin pari talvipäivää on välistä ihan kiva kokea, koska kaikki on eritavoin niin henkeäsalpaavan kaunista ja rauhallista.Pakko myöntää, että on talvessa sekin hyvä puoli, kun saa käyttää erittäin tyylikkäitä ja samalla mukavia vaatteita. Kesällä valikoima on paljon pienempi kun taas talvisin saa harrastaa kerrospukeutumista, joka on oikein tehtynä todella kivan näköistä mielestäni. Vaatekappaleita voi helposti vaihdella keskenään ja taas on uusi asukokonaisuus koossa.Ihana varsinkin tuo kirkkaanpinkki huulipuna! Haluan samanlaista itselleni.Kristin Kreukilla on mielestäni aina ollut todella kauniit piirteet.
Haluan uudet kivat bisneslasit itsellenikin! Varsinkin yhdistettynä tuollaisiin sileisiin kaumpauksiin, HOOOT! Löysin kauneusmessuilta eräät Sandin mielettömät lasit, jotka jäi johonkin syvälle mun ajatuksiin kummittelemaan. Ehkä pakko ostaa ne, kun oli niin nätit ja ei-niin-perinteiset samaan aikaan.
Musta kauneimmat hiukset on tällä hetkellä sileät ja kiiltävät. Varsinkin ponnarilla tai söpöllä pienellä nutturalla. Mua ärsyttää kesän sotkunen ja huonokuntoinen tukka, joten tää oli vähän odotettavissa oleva villitys mun kohdalla. Tuo kivasti kasvonpiirteet esiin ja lue heti huolitellumman vaikutelman.
//Marsq

2 kommenttia:

 1. Hi! I like your blog!!
  I´m new follower :)
  I invite you to my blog. I hope you like it!
  http://cristalips.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 2. Thank you so much!:) I think your blog is really cute!! Thanks for reading my blog:)

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!