tiistai 16. lokakuuta 2012

Don't you ever complain about things you can changeTää aamu alkoi niin mielettömän reippaasti mun näkökulmasta, ettei mitään järkeä!!
Puol kasilta herätys ja puol ysiks salille. Totally going out of my comfort zone.
En ole mitenkään aamuihminen ja viime yönä unetkin jäivät johonkin neljään tuntiin vain, koska toi aloe vera saa mut niin pirteeks!
Mutta tää fiilis, niin palkitsevaa ahh.

Eilen illalla tein yläkropan salitreenin ja tänään alakropan. Salin jälkeen repäsin vielä 45min kuntopyöräilyn ja sen lisäks hirveeseen vastatuuleen kotia pyöräily. Meni suomalainen sisu jo vähä koetukselle. Oli pakko vetää vähä treeniboostia,  ku oli eilisestä vielä niin hirvee lihasväsy ennen treeniä, vaikka tehokkaampi olisi ollut mennä tyhjällä mahalla rasvanpolttoon.


I started this morning with gym and I'm definitely not a morning person, whoa!


Tässä muuten ihan loistava killer abs- liike, kun tekee tarpeeks monta toistoa ja vetää mahaa tiukasti sisään.
Itse haluan kiinteän kropan, mutta en liian lihaksikasta. Se raja on hyvin häilyvä ja täytyy olla tarkkana, mitä lihaksia treenaa. Mun vartalotyyppi on sellanen, etten omista kapeaa uumaa, mutta senkin voi saada oikealla treenauksella hyvin lähelle sitä. 

What I aim for
What I think is little too much

Ehdottoman tärkeää treenauksessa on muistaa, että vaakaa ei kannata katsoa. Lihas painaa enemmän kuin rasva ja alla olevasta kuvasta näette tarkoitukseni. Itse en edes omista puntaria, enkä todellakaan meinaa edes hankkia sellaista. Monet laihduttajat tekevät myös sen virheen, että lopettavat syömisen, mutta eivät pidä yllä lihaskuntoa, jolloin lihakset palaa, mutta rasva pysyy tiukasti kiinni ja sellupylly pysyy.
Tärkein pointti on oikeastaan tämä. Sama kuinka paljon ikinä treenaisi ei tuloksia synny, jos ei katso ruokavalioon ja päivittäiseen kalorimäärään.

Find your own motivation whatever it may be
(Pictures from Pinterest)


Huom! 
InWearilla on käynnissä kiva kampanja, jolloin uutiskirjeen tilaajan on mahdollista voittaa 200€ lahjakortti. Suosittelen tilaamaan sen, koska tossa saa samalla alennuskoodin ja ite löysin ihan mielettömän kauniita syysvaatteita ja asusteita sieltä.
//Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!