maanantai 8. lokakuuta 2012

Clothes and Eyebrows


Tiedoksi vaan, että tiettyjä laadukkaita merkkejä tänään Booztilta alennuksessa -20%

Keräilin alla olevaan kuvaan muutamia lemppareita syyspukeutumiseen Booztilta. Olen varsinkin hullaantunut tuollaisista Chanel- tyylisistä jakuista, mutta sitä sopivaa ei ole vielä itselleni silmiini sattunut.Lisää kivoja vaatteita täältä!


Lovely fall style with Chanel inspired jackets


Mulla ois ihan hirmuinen tarve uusille nilkkureille. Mulla on oikeestaan vaan kahdet tollaset arkinilkkurit, mutta ne on molemmat sellasia kamelin värisiä, joten mustat olis kyllä niin ehdoton hankinta. Spartoolla on käynnissä kampanja, jolloin kenkiä saa hyvillä alennuksilla normihinnoista.
Etenkin tollaset kiilakorot tuntuu jaloissa niin paljon tukevammilta kuin tavalliset nilkkurit, joten melkeempä haluaisin itselleni sellaiset. Harvoin ne kuitenkaan näyttää yhtä siroilta kuin noi tavallisen malliset.Koodilla FICT5, 5% alennusta yli 60€ ostoksista.
Koodilla FICT1, 10% alennusta yli 80€ ostoksista.
Koodilla FICT15, 15% alennusta yli 100€ ostoksista.
Ja koodilla FICT2, 20% alennusta yli 150€ ostoksista.


Eräs frendini kyseli kulmakarvojen muotoilusta ja miten ne piirrän, joten päätin tehdä pienen tuton siitä. Erityiskiitos kuuluu Tiialle, jolta bongasin aivan päällikkötekniikan tähän.

Itse käytän tätä Lumenen kulmakarvageeliä ja mielestäni se on ollut hyvä. Vaikka tämä ruskea onkin, ei sävyä hirveästi tule, joten sopii mielestäni vaaleammillekkin hiuksille. Kokeilin joskus huvikseni myös H&M:n vastaavaa, mutta siitä jäi ihmeellisiä paakkuja kulmakarvoihin, joten tämä toimii paljon paremmin.// Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!