maanantai 1. lokakuuta 2012

A New Week Ahead


Maanantai on sujunut tähän asti perinteikkäästi kouluhommien parissa ja äsken laitoin herkkumakaronilaatikon uuniin. Laitoin sinne sekaan pinaattia, vihanneksia ja yrttejä, koska halusin siitä vähän maukkaamman ja terveellisemmän version. Ja tietenkin paljon juustoa päälle, koska olen herkkusuu.


I prepared a delicious and healthy dish

What you need


Tästä kuusta on tulossa niin mukava, koska menoa ja meininkiä riittää. Mama tulee tänne Osaava nainen- messuille ja sitä seuraavana viikonloppuna lähden Helsinkiin kauneusmessuille! Jihaa! Muuttohommiakin tulee olemaan luvassa ja rahankeräysoperaatiota parhaimmillaan. Sain myös vihdoin kuvattua kaikki huutonettiin tulevat tavarat, ja nyt pitäisi vielä jaksaa ladata ne sinne. Matkakuume sen kuin nousee ja olen aivan fiiliksissä kaikesta jännittävästä tulevasta! Tällä hetkellä mieli on korkealla kuin mikä, vaikkakin kouluhommia olisi muille jaettavaks asti. Kesävaatteita on ihana katsella uudestaan nyt kesän jälkeen netistä, koska niistä on suurin osa alennuksessa buahah.
Ulkomaille, ulkomaille wohoo!!


Mulla alkaa olla muuten aika eksoottinen juurikasvu.. Eli hiuksillekin voisi tehdä jonkin operaation.

I'm in a need of a hairdresser
& this month is going to be awesome! Many good things happening and I'm attempting to save money for the journey to Asia in november.
 

Loistava vinkki muuten kaikille, joilla ei ole luonnostaan kaartuvat ja taipuisat ripset:


Panostakaa Shiseidon ripsentaivuttimeen, niin ette tule katumaan. Minullekin myyjä Sokoksella kuvaili tuotetta " Ai tulet ostamaan ripsentaivuttimien Ferrarin!"
Totta tosiaan loistava tuote ollut tarkoitukseensa, koska sen ripsien tyveen tuleva kaari ei ole yhtä jyrkkä kuin esim. H&M:n vastaavissa, vaan loivempi, jolloin se ulottuu lähemmäs ripsien tyveä ja taivuttaminen helpottuu. Tuote on nimittäin suunniteltu aasialaisille naisille, joilla on silmät syvemmällä päässä.
Sen muoviosa ei ole myöskään kulunut milliäkään, jos tiedätte miten halvemmissa malleissa usein käy, että muovipala syöpyy ja ripset katkeilevat siihen muodostuvaan uraan.

Hinta on muistaakseni jotain kahdenkympin luokkaa, mutta todellakin hintansa väärti. Itse bongasin tämän joskus Saaran mahtavasta blogista.


Best lash curler ever!! You have to buy it! 

// Marsq

1 kommentti:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!