maanantai 17. syyskuuta 2012

The Magical Plant


Se kun kerroin olevani hehkuttaja, pitää nähtävästi vähän liiankin hyvin paikkansa! Nimittäin taas hypetän jotain asiaa täällä.


Joitain vuosia sitten äitini villiintyi aloe verasta kaverinsa suosituksesta, ja siitä lähtien meillä onkin aina ollut Kokkolassa ties mitä Forever Living Products tuotteita ympäriinsä. Eikä suotta. Löysin Sensaistin kokemuksia samoista tuotteista, ja niitä voit lukea lisää täältä.


Pieni johdatus aluksi aloe veraan. Lainattu Forever Living Products sivulta.

"Aloe Vera -lehden sisällä on hidasjuoksuista geelimäistä ainetta. Muiden vihannesten tavoin Aloe Verasta suurin osa on vettä, mutta se sisältää myös useita vitamiineja ja kivennäisaineita, vaikkakin pieniä määriä. Aloe Vera sisältää myös useita kasvikemikaaleja. Nämä kasvikemikaalit työskentelevät yhdessä ravintoaineiden kanssa vatsassasi/suolistossasi suojellakseen terveyttäsi. Aloe Vera onkin hyödyllinen vihannes sinulle, joka haluat pitää vatsasi kunnossa. Immuunivasteesta 70 prosenttia sijaitsee vatsassa, joten se kannattaa pitää kunnossa. Päivittäisannos Aloe Veraa pitää vatsan limakalvon kunnossa, säilyttää hyvien ja huonojen bakteerien tasapainon, lisää ravintoaineiden imeytymistä syömästäsi ruoasta ja vastustaa liian happaman ympäristön muodostumista vatsaan. Myös Aloe Veran ihonhoidolliset vaikutukset on tunnettu jo pitkään."
Ja miksi juuri tämä merkki 
"Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Foreverin Aloe vera viljellään aina ekologisesti yrityksen omilla viljelmillä Teksasissa Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Näin Forever voi valvoa koko prosessia aina viljelystä ja jalostuksesta jakeluun asti ja varmistaa sen laadun.Foreverin juomille on myönnetty International Science Seal of Approval -laatuleima, mikä on yksi osoitus näiden myyntisuosikkien korkeasta laadusta." 
Foreverin tuotteilla on asiakastyytyväisyystakuu. Asiakkaalle toisin sanoen palautetaan rahat tuotteista, joihin hän ei ole tyytyväinen, vaikka koko tuote olisikin käytetty. Asiakkaan pitää vain palauttaa jälleenmyyjälle pakkaus ja ostokuitti. 


Ja sitten itse kingituotteisiinTHE VOIDE

En ole rehellisesti eläissäni kokeillut mitään yhtä hyvää kosteusvoidetta kuin tämä. Tässä oikeesti yhdistyvät kaikki piirteet, joita olen koskaan voiteessa kaivannut. Sopii sekä kasvoille että vartalolle ja tekee niiiiiin hyvää! Kosteuttaa, pehmentää, hoitaa, suojaa, kiinteyttää yms. Teini-ikäisenä ihoni oli aika huonossa kunnossa, t-alue rasvoittui, mutta posket olivat rutikuivat ja mistään apteekin rasvoistakaan ei ollut mitään hyötyä. Sitten löytyi tämä, joka hoiti varmaan parissa viikossa ihon pehmeäksi, hyvinvoivaksi ja kosteutetuksi. Iho sai kerrankin tarpeeksi kosteutta, ettei sen tarvinnut puskea ihon omaa rasvaa liiaksi ulos, joten näpyt alkoivat pikkuhiljaa häviämään. En oikeasti tiedä miten tämä eroaa muista voiteista 100-0, mutta on niin uskomatonta, että ansaitsee todelliset kehut. En osaa edes kehua tätä tarpeeksi, mutta jos saatte jostain käsiinne niin kokeilkaa ja ihastukaa! Olispa mulla jotain ennen ja jälkeen kuvia, niin voisin näyttää konkreettisen eron, mutta kun ei ole.
Aloe Vera Gel

Toinen superhyvä tuote on tämä juotava nestemäinen aloe vera. Piristää niin mielettömästi, että oksat pois. Juon itse tätä joskus kuureina, koska olen huomannut, että jatkuvasti juotuna keho alkaa tottua siihen liiaksi. Tämä on siis stabiloitua aloe vera geeliä, joka puhdistaa kehoa ja antaa aineenvaihdunnalle paljon parempaa kyytiä kuin esimerkiksi kahvi. Tällainen purkki kestää about kuukauden, jos ottaa suositellun annoksen ja vaikutukset todellakin huomaa jo samassa kuukaudessa mielestäni. Ensinnäkin jollain ihmeen kaupalla herään todella aikaisin aamulla pirteänä kuin peipponen tätä juotuani, vaikka en olisi edes nukkunut pitkiä yöunia. Toiseksi muutaman käyttöviikon jälkeen iho alkaa puskea kuonaa läpi, saa muutaman finnin ihan outoihin paikkoihin kuten esimerkiksi reiteen, mutta sitten iho rauhoittuu ja alkaa tuntua jotenkin jäntevämmältä. Ihan kuin jotain ylimääräistä ainetta poistuisi kehosta ja olosta tulisi paljon freessimpi. Näitä geelejä löytyy eri makuja, mutta itse olen pitänyt eniten tästä ihan perusmausta.

Aloe Lips
Kolmas ehdoton lemppari ja kaikkien aikojen kosteuttavin huulirasva on tämä. Hirveenä huulirasvahamstraajana olen kokeillut kaikki markettien rasvat läpi, jotain apteekkien rasvoja, sekä muutamia kalliimpiakin merkkejä. Mulla on pakkomielle ostaa aina uusia kivoja purkkeja ja ihanan tuoksuisia huulirasvoja lisää. Tämä vie kuitenkin voiton pitkäkestoisella kosteutuksellaan, hyvällä tuoksulla ja loistavalla hintalaatusuhteellaan. Ei jätä huulille vahakerrosta, vaan imeytyy hyvin, mutta ei kuitenkaan kuivu pois, vaan huulet tuntuvat pitkään kosteutetuilta ja pehmeiltä. Tämä ei myöskään aiheuta sitä hirveää huulirasvakierrettä, mitä monet edulliset rasvat tekevät kuivattamalla huulia vain entisestään, joka aiheuttaa sen, että rasvaa lisää koko ajan uudestaan, eikä saa loppupeleissä mitään oikeaa hyötyä.


Muutama muu hyväksi todettu tuote vielä tähän


Aloe Vera Gelly

Supertuote erityisesti auringonoton jälkeen rauhoittamaan ihoa ja kuivanäpyille käsivarsiin.
Aloe Propolis Creme


Talvella loistotuote kuiville kyynärpäille ja jaloille. Sisältää mehiläisvahaa, joka luo suojaavan kerroksen iholle.


Forever Bright Toothgel


Hyvänmakuinen hammastahna, joka ei sisällä lainkaan fluoria. Tekee raikkaan hengityksen ja puhdistaa hyvin hampaat. Sopii varsinkin herkkäikenisille.
Nämä ovat omia lemppareitani, mutta tuotteita löytyy vaikka kuinka paljon vielä enemmänkin mm. meikeistä dödöihin ja proteiinijauheisiin. Tuotteita myyvät tosiaan vain jälleenmyyjät, joista löytyy lista täältä. Itse olen siis saanut tuotteitani aina äidiltäni, joka toimii näiden jälleenmyyjänä Kokkolassa. Jos jotain sieltäpäin kiinnostaa, niin tässä hänen sähöpostinsa hpleppala@gmail.com. Tämä ei sitten ole mikään mainoskikka vaan puhdas mielipide tuotteista. Käytän näitä tuotteita itse edelleenkin joka ikinen päivä jossain muodossa, sillä niin hyviä ne ovat. Näitä tuotteita löytyy tosiaan ainakin 150 eri maasta ja liikevaihto on n. 2,5 miljardia dollaria vuodessa, ettei ihan pienestä bisneksestä ole kyse. Hinta näillä tuotteilla pyörii muutamasta eurosta kolmeenkymppiin näissä minun esittelemissä tuotteissa. Eli vähän kalliimpaa kuin marketeissa, mutta niin paljon parempaa.// Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!