keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Studying & other thingsOlen viettänyt koko päivän kouluhommien parissa ja kävin vielä välissä strategic thinking -luennolla. Täytyy sanoa, että vaativan pääaineen mä valitsin, mutta onneks on sentään mielenkiintoista.
Koulutyöskentelyä hankaloittaa kylläkin se takaraivossa kytevä ajatus, että lähtisin Jaakon matkaan johonkin reissaamaan pariks kuukaudeks ehkä marraskuussa jo. Joutuu kuitenkin hoitaa ees taas kaikkia kämppäjuttuja plus en tiedä mitä teen koulukurssien kanssa, niin joutuu vielä sumplia ajatusta ja kehitellä se jotenkin järkeväksi. Ihanne ois, että vois tehä vaikka muutaman kurssin etänä, mutta en tiiä saisko sitä aikaseks mitään ulkomailta käsin. Aikataluihin olisi sopinut paremmin ensi vuosi, mutta minkä mahtaa, että kaikki ei mee niinku haluis. Olis aika päällikköä, että vuokrakämpästä ei tarvis maksaa vuokraa, sillonku siellä ei olis, haha.
Haluisin ennemmin äkkiä koulusta ulos, ni sitte vois touhuta kaikkea mukavaa, mutta toisaalta sitten oon jo vähän vanhempi, enkä välttis enää jaksais tai haluais. Rautaa pitää takoa kun se on kuumaa!

Suunnittelen jo hirveesti, että pitäs ostaa uus matkakamera jos siskoni Sabe vie mun järkkärin reilausreissuunsa eurooppaan ens kuussa. Se taas söis matkabudjettia, mutta toisaalta taas joulukuussa tulis vähän veronpalautuksia. Vaikeeta.Kannattaa ladata Snapseed kuvanmuokkausohjelma älypuhelimeen, paras!!

Asiasta toiseen.
Katselin eilen yöllä kivoja kuvia röökiä polttavista ihmisistä! Kuulitte oikein. En saannut ensinnäkään unta ja toiseks, ne kuvat on upeita. Musta ne on ihan törkeen hienoja ja sensuelleja kuvia. Röökin poltto itsessään on nyt ihan hirveetä, nuuskan käytön lisäks, mutta kuvissa voi luoja sentään kuinka tunnelmallista.


Sensuous

Morovaan tolle alakulman äijälle…Kollaasit PinterestToivottavasti en saa tällä ketään pahoille teille.
Älkää ihmetelkö mihin kulutan yöni,
lupaan palata huomenna raiteilleni tämän hämmentävän postauksen jälkeen…

//  Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!