maanantai 24. syyskuuta 2012

Smile is the best makeup any girl can wearTein itselleni torilloja ihan hirveen annoksen eilen illalla ja oli kuulkaa heti niin hyvää saada kunnon ruokaa moneen päivään. Tänäänkin heräsin paljon pirteempänä, paitsi olin unohtanut kokonaan merkata mun ja Veeran treffit kalenteriin (sorry for that girl<3!). Ostin myöskin vähä karkkia SATCin seuraks ja tietenkin kokista. Hampaat kiittää.

Hampaista tuli mieleen, että meen tiistaina poistattaan yhden viisaudenhampaan ja jännittää aivan sikana, koska mun ystävät on kertonu vähä liiankin erikoisia tarinoita viisaudenhampaiden poistosta. Monta tikkiä, verta vuotaa suusta viikon, mitään ei voi syödä yms ja kaikkea yhtä innostavaa. Ottaa päästä, kun vihdoin sain hammasraudoilla alarivistön suoraksi, ni molemmilla puolilla kasvavat viisaudenhampaat on työntänyt niitä uudelleen kieroon.

Tilasin eBaysta muuten Crestin Glamorous White - hammastahnan kokeiluun. Mulla on aikasemmin ollut Advanced Vivid -hammastahnaa ja sekin oli musta joku 20 kertaa parempaa ku kauppojen valkaisevat hammastahnat. Itse hammasliuskoja en voi käyttää, koska mun hampaita vihloo niin törkeesti niiden käytön jälkeen ja buranaa joutuu vetää kilokaupalla. Mutta minkäs teet, kun on yhtä ahne kahvinjuoja kuin mä.

Maksoin hammastahnasta vähän päälle 8€ postikuluineen, eli parasta olla priimakamaa. Tuon pitäis poistaa 90% tahroista hampaissa n. 14 päivässä. Jaa tää on aivan erisarjan lupaus kuin niissä markkettien läppätahnoissa. Tää on kuitenkin tarkoitettu vaan tahrautumien poistoon, eikä siis valkaise hammaskiveä kuin esimerkiksi hammasliuskat.

Ihan vaan vähän mollatakseni Suomen hintatasoa maksaa sama tahna 18,30€ Iso Smilessa.Hymyily on tosi kaunista muutenkin. Miettikää kuinka hyvälle tuulelle yks hymy voikaan saada toisen ihmisen oikeelta ihmiseltä ja oikeeseen aikaan. Tosi monet on hirveen epävarmoja hymystään ja hampaistaan, harmi. Niin kaunista. Umm, do I need any words actually?

Reasons to smile..
Kuvat lainattu Pinterest// Marsq

2 kommenttia:

  1. Hei, mitä noi hammasliuskat oikeen on? saako niit ihan suomen kaupoistakin =) ?

    VastaaPoista
  2. Joo niitä on eri merkkisiä, mut Crestit on ainaki jenkeissä supersuosittuja. Ne siis ihan oikeesti valkasee hampaita, mutta vihloo helposti vähä herkempiä hampaita. Niitä käytetään kerran vuodessa kuuriluonteisesti ja löytyy eri voimakkuuksia. Iso Smilesta saa ainakin tilattua, mutta siellä on hinnat vaan paljon suurempia kuin ulkomailla. Eu:lta tuli viime vuonna direktiivi, jolla hankaloitettiin vetyperoksidia sisältävien hammastuotteiden saantia ja itse ainakin huomasin, ettei monikaan yritys sen takia niitä toimittanut enää Suomeen. :(

    http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:283:0036:01:FI:HTML

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!