lauantai 15. syyskuuta 2012

Party night

Hengasin tänään puolikipeenä kaupungilla varmaan kaks ja puol tuntia etsien illaks jotain kivaa päälle pantavaa. Lähdetään nimittäin mun ihanan naapurin kans tänää tutkiin Turun yöelämää ja tehdään mansikkamargariittoja. Nam.


Täytyy kyllä sanoa, että tällä kertaa en löytäny Zarasta mitään, joka on tavallisesti mun luottoliike. Paljon edullisemmin kylläkin selvisin nimittäin Lindex ja H&M sentään pelastivat mun päivän kivoilla jutuillaan.
Varsinkin Lindex. Siis mitä ihmettä sille on tapahtunut! Ennen siellä oli jotain tylsiä vaatteita keski-ikäisille, mut tänään vietin pelkästään siellä ainakin tunnin. Pursus vaan kaikkia uusimpia trendejä  housuista asusteisiin ja paitoihin. Olin siellä kuin karkkikaupassa oikeesti.


Tällaista lähti tänään kaupungilta mukaan. On muuten eksoottinen se tunne kun pulssi on lähemmäs 200 ja hiki valuu selkää pitkin järkyttävän olon takia kaupan kuumuudessa nahkis päällä flunssaisena.
Jeans H&M, Bracelet H&M, Shirt Lindex, Pouch Lindex, Necklace Lindex

näistä nappaan toiset varmaan kengiksi tälle illalle


Ja asusteeksi näitä: korvikset Guess, Kello La Mer, Hajuvesi Escada 
H&Mltä jouduin ostaan uudet mustat pöksyt, ku Zaran edellisistä on lähtenyt niin rumasti väri. Lähteekö teiltä muiltakin mustista housuista heti väri? Pesen ne kyllä aivan tavallisesti koneessa väärinpäin ilman huuhteluainetta, mutta siltikin muuttuvat todella rumiksi hyvin pian. Onko kukaan kokeillut muuten pesukoneessa värjätä niitä takaisin mustiksi?


Ajateltiin tehdä margariittoja rommia käyttäen, ku tequilapullot oli niin isoja. Muutenkin ehkä ihan hyvä vaan jättää se tequila kaupan puolelle. Everyone has a tequila story vai miten se menikään…? HAH!Tällaisena pyörin epätoivoisesti kaupungilla
Kuvia tältä illalta tulle varmaan joskus lisää, jos tulee.
Huippua lauantai-iltaa kaikille murusille!// Marsq

2 kommenttia:

  1. Tää on selkeesti jotain telepatiaa.. Just tänään aamulla vedin ne zaran "nahkabyysat" (samat ku sulla) jalkaan ja katoin et onpa kamalan väriset.. Töiden jälkeen kävin siis hakees juurikin noi samat housut ja tarttuipa toi sama kaulakoruki matkaan :D

    VastaaPoista
  2. :D haha omg! Huippua! Jos mäkin tuun kauneusmessuille, nii laitetaan samat päälle hahahh

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!