keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Hair heaven

Jokaisen itseään ja eteenkin hiuksiaan  kunnioittavan leidin tulisi hankkia Cloud Nine- suoristusrauta. Kun sitä kokeilee, tajuaa, mitä on koko elämän kaivannut, eikä mikään muu enää tunnu yhtä hyvältä. Vähän niinkuin täydellisen poikaystävän löytäminen, hih. Ja jestas kuinka pienellä efortilla saa kauniita, kestäviä ja kiiltäviä kampauksia aikaan. Myönnän, olen roihuavassa rakkaussuhteessa.Sounds familiar?Olen rehellisesti kokeillut varmaan kaikki markettien suoristusraudat läpi, ihan vaan pakon takia, koska ne ovat hajonneet muutamassa kuukaudessa joka ikinen kerta. Ghd oli ennen mun ehdoton lemppari, mutta sekin koki kovan kohtalon Thaimaan jännässä sähköverkossa, vaikka yleisjännitteinen olikin. En ole eläissäni ollut yhtä tyytyväinen mihinkään muuhun ostokseen kuin kunnon suoristusrautaan. Bad hair day on mulla todellakin tosi paha, koska en omista ihan tyypillistä suomalaista pehkoa. Mulla katkes tossa viikko takaperin mm. harja, kun normaalisti rakasta tukkaani paijasin.


Going to bed with wet hairSe tunne kun on aina narskutellut kuivia, natisevia latvojaan kyyneleet silmissä kaikki maailmankaikkeuden öljyt, tehohoidot ja suihkeet käsissään ja ihaillut toisten ihania, sileitä ja pehmoisia hiuksia, on nykyään mulle kaukainen muisto vain.

Ghd oli mun ensimmäinen rakkaus, mutta tänä päivänä sitä tekevät jotkin aivan muut kuin sen alkuperäiset keksijät. Sen takia sen laatu on laskenut, ja se tuli ihan omakohtaisesti koettua, kun pikkusiskoni tilasi minun jälkeeni Ghdn ja siitä meni todella nopeasti johto rikki. Ja missäs korjautat suoristusraudan? No et missään ja maahantuojat eivät vastanneet sähköposteihinkaan. Alkuperäiset keksijät ovat nimittäin siiryneet tekemään Cloun Ninea, kuinka kiva!

where the magic happensEhkäpä ne, joilla on perussuomalainen tukka, eivät järeää kalustoa tarvitse, mutta suosittelen sitä ihan vain sen hellävaraisuuden takia. Raudat liukuvat hiusten läpi ilman mitään ääntä. Siitä uupuu se perinteinen kohiseva ääni, joka tulee suoristaessa hiuksia. Tuntuu että täyskeraamiset levyt eivät aiheuta kitkaa juuri ollenkaan. Myöskin kiharoiden teko on vaivatonta, kun vain oppii oikean tekniikan niiden tekemiseen. Sitäkin varten on olemassa onneksi netti ja Youtube.What you get

Cloud Ninea myydään verkkokauppa.comissa hintaan 129.90€ ja monissa muissa verkkokaupoissa reippaasti päälle kahden sadan, että you know where to get it!

Kuvat PinterestAppreciate your hair!


// Marsq

2 kommenttia:

  1. Moikka! Oot selvästi aika expertti näitten hiustensuoristushommien kanssa :) osaatko sanoa, että saako tolla Cloud Ninen leveällä raudalla tehtyä kiharoita? Mietin että ostanko sen normaalin vai leveän raudan.

    VastaaPoista
  2. Mulla on itellä normaali rauta, enkä oo nähny tarpeelliseks sitä leveempää ostaa, mut uskoisin, että sillä tulee loivempia kiharoita, ku se pinta-ala on jonkinverran isompi kumminkin. :) Tässä videossa näyttäis ainakin jotenkin onnistuvan tolla leveemmällä raudalla: http://www.youtube.com/watch?v=7nXGU1u389U&feature=youtube_gdata_player

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!