sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Bright Dreams


Oltiin Emmin kans eilen taas vaihteeks ulkona ja mukavaa oli! Kauhee mikä baarirotta musta on tullut, kun asun vähänkin aikaa yksin. Pötkötin sägyssä kahteentoista asti ja sitten skypetin JJn kanssa. Nyt iski ihan jäätävä nälkä, mutta jääkaapista löytyy vain kananmunia ja tomaattia. Ei ehkä sitä mikä ekana nyt maistuis.. Tavallisista tottumuksistani poiketen tekis mieli ihan hirveesti hesen hampparia eikä pitsaa. Nälkä vaan kasvaa ees miettiessä tällaisia.

Bongasin eilen Turun yöelämässä pari kivaa asua. Etenkin kirkkaat värit yhdistettynä mustaan tai harmaaseen näyttivät superkivoilta mielestäni. Itsekin taistelin kaikkia luonnonlakeja vastaan ja pukeuduin korallin värisiin pösyihin ja mustaan jakkuun, kun ärsytti kaikki tummat tylsät syyscombot.

Tässä pienenä inspiraation jyväsenä teillekin ihania syysasuja. Neon oli kesällä mitä kuuminta kamaa, mutta nyt syksyn tullen olen syttynyt sille uudestaan. Tuo vähän valoa asuun ja muutenkin erottaa massasta ja tuosta hirveästä sateisesta syysmaisemasta. Mielestäni neon kannattaa yhdistää mustaa, harmaaseen tai tummansiniseen, jotta kokonaisolemuksesta ei tule liian kesäinen.
Kuvat lainattu Pinterest


Wow, I'm in love.


// Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!