torstai 13. syyskuuta 2012

Accessories Inspiration
Huomenna ois laskentatoimen tentti. Ja joo olen vaihteeks valmistautunut todella hyvin, eli en oikeastaan mitenkään. Miks mun pitää olla niin viime tippaan jättäjä luonteeltani. Aiheuttaa hullua stressiä.

Stressin purkuun olen kylläkin aina jaksanut panostaa todella hyvin. Kuten tänäänkin luennolla löysin vaikka kuinka kivoja juttuja netistä. Ei voi vaatia neljää tuntia putkeen keskittymistä yhteen ja samaan aiheeseen, joten jouduin nollata välissä.

Mulla on nyt joku ihme himo huiveihin ja asusteisiin. Tuntuu, että paitoja ja housuja on hetkeksi tarpeeksi, mutta laukkuja, huiveja, kenkiä, koruja, kelloja yms haluaisin tarvin lisää.Tämän Acnen ihanuuden olen luultavasti tilaamassa talvihuiviksi joko harmaana tai beigenä, en ole vielä päättänyt.

Net a porter
110€


Myös tämä Stylesnobin tähtikauluri on aivan hurmaava


Bootz, Star Warmer 93€Tähtihuivit muutenkin näyttävät nyt jotenkin tosi kivoilta. Bongasin tällaisen merkin Bootzilta.

Beck Söndergaard

X -Supersize Nova 79€


Samalta merkiltä törkeen makeet pääkallohuivit

Leopardikuosi pienissä määrin on nyt niin sööttiä mielestäni. Sen kuosin kanssa vaan täytyy olla todella varovainen, ennemmin liian vähän kuin liian paljon. Menee helposti mauttomuuden puolelle. Mielestäni materiaali on myös tärkeää leopardikuosin kanssa, koska varsinkin muoviset leolaukut ja kengät ovat kuin suoraan jostain Playboy kartanosta. Tarkoitan siis pahalla.
Pinterest


Cheetah with style


Pinterest

Lopuksi kaunis laukku Stylesnobilta, joka muistuttaa mielestäni kovasti blogeissa pyörinyttä Celinen Boston Bag laukkua.

Celine Boston Bag 1600€

Sellaista tänään mielessä.
// Marsq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!